VÆGDEKORATION – MINDEVÆGGEN


23 shape Dec

Pryd din væg med minder fra højtider, rejser, mærkedage eller bare helt fantastiske hverdagsøjeblikke. Se her hvordan dine personlige  fotos kan blive til en fed vægdekoration.

Brug jul og nytår på at få taget en masse gode billeder, og kombinér dem med ‘gamle’ billeder af oplevelser og mennesker, der betyder noget særligt. Få samtlige billeder fremkaldt i sort/hvid, da det virker mere roligt og stilfuldt, når der skal hænge SÅ MANGE billeder 🙂 Hæng evt. billederne op med dobbeltklæbende tape.

Læs også: Få dyr kunst til få penge

Denne vægdekoration er helt fantastisk efter min mening. Hvis man har en lang gang, som er så smal, at man alligevel ikke kan bruge den til så meget, så er denne vægdekoration virkelig smuk. I denne gang er der ikke så meget andet, og derfor er det særligt flot, at billederne får lov til at fylde en så stor flade. Det kommer næsten til at ligne tapet, idet det går fra gulv til loft.

Denne væg har et tilfældigt og kunstnerisk udtryk, som understøttes af det specielle trægulv 🙂

Med denne løsning er det nemmere at skifte ud, men det er noget dyrere, for der skal virkelig mange rammer til…og hold nu op hvor skal man være glad for at støve af 😉

Denne vægdekoration er, hvis du ønsker et mere kontrolleret og minimalistisk udtryk.


Leave Comment

2 Kommentar(er)

  • Sine says:
    01/02/2016 at 04:54 Reply

    Har altid været glad for den ide 🙂 Har selv en række billeder fra min instagram som magneter på mit køleskab – hvor ideen er at få det fyldt helt op med minder 🙂 Bedre indretning findes der ikke :d


  • Christina says:
    03/11/2018 at 13:11 Reply

    Må jeg spørge hvor du har købt gallerihylden? ☺️ Det ser smadder godt ud 👌🏽


Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig