OM MIG


Ønsket med BlogOmBolig
Jeg er af den overbevisning, at indretningen af vores hjem indirekte har en helt grundlæggende indflydelse på vores velbefindende. Med Blog Om Bolig ønsker jeg at skabe vished om, at der ofte ikke skal ret meget til for at få et varmt og personligt hjem.

Blog Om Bolig inspirerer til en anderledes og kreativ tilgang til boligindretning. En vellykket indretning er ikke nødvendigvis en kopi af et boligmagasin propfyldt med mainstream-produkter. For mig handler det om, at hjemmet udstråler en personlig branding af den person, der bor der.

Min baggrund
Jeg hedder Tine Krøyer og er 33 år gammel. I efteråret 2014 tog jeg springet og blev selvstændig med det resultat, at jeg i dag er så priviligeret at kunne sige “My work is my passion”. BlogOmBolig  forener nemlig min uddannelse inden for sprog og international erhvervskommunikation med min passion for indretning og design. Udover at blogge arbejder jeg også som indretningskonsulent og illustrator.

Så velkommen til min blog om indretning og design, hvor du kan hente inspiration og meget gerne dele din mening med mig.

God læselyst!


All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig