BLIV HELT SOLGT


BOLIGSTYLING SIKRER BOLIGSALG
Boligmarkedet er som en skønhedskonkurrence. Den skønneste bolig, som udstråler en boligdrøm, får opmærksomheden, så investér i en boligstyling og oplev et hurtigere salg.

”Jamen det er jo ikke min boligindretning, man køber!” Nej, det har du for så vidt ret i, men ikke desto mindre har den afgørende betydning for salget af din bolig og længden på liggetiden. En køber skal kunne se sig selv bo der samt kunne fornemme boligens muligheder.

Slip gennem nåleøjet
Boligmarkedet handler om udbud og efterspørgsel, og det er en benhård konkurrence. Det kan synes unødvendigt at bruge penge på en boligstyling, men set i et større perspektiv sparer du penge.

En boligstyling…
– giver øget aktivitet
– sikrer, at din bolig tiltaler målgruppen
– får din bolig til at skille sig ud og blive husket
– mindsker risikoen for liggepest og prisnedslag

boligstyling

Boligstyling er kort sagt et marketingsværktøj, som forbedrer dine chancer for et hurtigere salg.

Ovenstående entré, som jeg har stylet, er et perfekt eksempel på, hvor lidt der ofte skal til…en klat maling, en ny måtte, knager og lidt pynt. En boligstyling behøver altså hverken at vælte budgettet eller kræve en kæmpe indsats.

Jeg kan tilbyde
1. Boligstyling
2. Udarbejdelse af tekstmateriale

I mit virke som boligblogger har jeg fingeren på pulsen og masser af gode idéer, således at din bolig bliver solgt hurtigst muligt. Med min baggrund inden for erhvervskommunikation vil jeg ligeledes kunne være behjælpelig med udarbejdelse eller korrekturlæsning af tekstmateriale.

Kontakt mig
For et uforpligtende tilbud bedes du sende en mail til tine@blogombolig.dk. Hvis det er muligt, må du meget gerne vedhæfte noget billedmateriale. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Venlige hilsner
Tine Krøyer


All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig