Her får du 20 bud på en skøn altan eller uderum generelt. Se hvordan du får det maksimale ud af pladsen og får skabt en altan, som er hyggelig året rundt.
Det er selvfølgelig skønt med en altan, når lejligheden er bagende varm på en sommerdag, men den danske sommer er jo meget bekendt lunefuld. Derfor skal en altan kunne tjene andre formål, for det er mindst ligeså vigtigt at have noget skønt at kigge på, når det regner og er koldt.
Så uanset om din altan er lillebitte eller rummelig, er det en god idé at overveje følgende 5 tips, når du skal indrette din altan, og lad dig så efterfølgende inspirere af alle de fine altaner, jeg har fundet 😉
1: Foretag en nøje opmåling af altanen
Med en plantegning kan du nemmere danne dig et overblik over indretningen samt udvælge de ting, der vil passe ind.
2: Overvej dine ønsker og behov
Hvor mange mennesker skal kunne opholde sig på altanen? Er der behov for et bord, så man kan spise aftensmad? Er det vigtigt, at der er opbevaring på selve altanen? Skal der stå en grill? Skal den fungere som en mini-have? Osv.
3: Udvælg møbler der opfylder dine behov
Overvej multifunktionelle og specialbyggede møbler for dermed at frigøre plads. Søg ligeledes efter møbler, der er særligt egnet til altaner. Se altanmøbler her.
4: Husk maling gør underværker
Behandl træværket eller vælg vedligeholdelsesfrit “træ”, så møblerne kan stå ude året rundt. Mal væggene og gelænder og eksperimentér evt. med en spændende farve på en enkelt væg eller møbel.
5: Afskærmning
Vælg markise eller solsejl fremfor parasol, da det er pladsbesparende. Afskærm gelænderet for nysgerrige blikke og få samtidig mere læ.
Her får du 25 altaner at hente inspiration fra. Jeg har samlet et godt miks af både store, små og smalle med forskellige stilarter, så der er sikkert også en, der passer dig 🙂 God fornøjelse!
Do you want to write something?
Leave Comment
0 Kommentar(er)