GIV DIT KØKKEN KANT MED GLASKÅL


23 shape May

Slut med modeplanter for glaskål som plante overhaler stærkt indenom 😉

Hvis jeg nu selv skal sige det, så synes jeg mit nyeste påfund er ret fantastisk. Selvom jeg personligt også er ret vild med kaktusser, er det nu rart at have en plante, der er lidt mere speciel og unik, og som ikke findes i ethvert hjem.

Derfor gik jeg på udkig i mit supermarked efter flotte og dekorative grøntsager, og her faldt jeg over glaskål. Jeg ved ikke med jer, men jeg har aldrig prøvet at spise glaskål, og jeg kommer nok heller ikke til det, men som stueplante er den bare vildt flot 🙂

glaskål som stueplante

Glaskål koster lige præcis 10 kr, så det er jo til at komme over. Jeg valgte at plante mine i lerpotter med patina, da jeg synes det står flot til grøntsagens to grønne nuancer.

glaskål

Det eneste, jeg gjorde var at sætte dem oven på en let porøs jord og vande dem, når de begyndte at blive tørre. Jeg klippede de grimme slatne blade af, og efter cirka 2 uger begyndte de at få de fineste grønne blade.

glaskål som stueplante

Hvad synes I?


Leave Comment

1 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig