VÆGUR I BETON


02 shape Nov

Beton er hipt og passer utrolig flot i den nordiske boligindretning. Vægure er på trods af digitaliseringen også moderne…så med dette vægur i beton kan du gå all-in på to af tidens hotte trends.

Nogle gange kan man virkelig gøre nogle kup i Netto. I denne uge kan du for sølle 50 kr få dette fine vægur i beton. Det runde måler Ø28 cm, mens det firkantede måler 30×30 cm.

Netto's tilbudsavis
Fra Netto’s tilbudsavis.

Jeg har selv været forbi Netto og købe det runde vægur. Godt nok har jeg ikke fået det hængt op endnu, men jeg har lige fået taget et par billeder, du kan lade dig inspirere af 🙂

Vægur i beton

En anden af tidens hotte trends er kork. Kanden her har jeg fundet i Ikea, mens bordskånerne er fra Notre Dame.

Læs også: DIY – Unik bordskåne i kork

Vægur i beton

Det ser ud til, at viserne på dette vægur nemt kan skiftes ud, hvis det skulle blive slidt op. Vægurets overflade er mat beton, og viserne er ligeledes mat-sorte.

Vægur i beton

Læs også: Møbler i kork

Ligeledes er sukkulenter og kaktusser i lerpotter højeste mode, og det forstår man jo godt. De koster ikke særlig meget, kræver et minimum af pleje, og så fås de i alle afskygninger…den ene mere dekorativ end den anden 🙂

Sukkulenter og kaktusser
Kilde

Læs også: Hvilket stueplantemenneske er du?

Jeg har selv meget beton i mit hjem. Det er alt lige fra urtepotter til borde og belysning. Beton er tidløst, og for mig, som ellers elsker forandring, er det er noget, jeg aldrig er blevet træt af! At bruge beton i indretningen giver kant og et flot råt udtryk.

“Beton længe leve!” 🙂

TIP!
Hvis du gerne selv vil prøve kræfter med betonen, er der masser af DIY-inspiration og hjælp at hente i facebookgruppen “Kreativ Beton”.


Leave Comment

0 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig