TØR DU TAGE CHANCER?


28 shape Jun

Har du svært ved at være modig, når det kommer til din indretning? Ender du gerne med at vælge den typiske skandinaviske stil? Så lad dig inspirere af dette badeværelse. Her har man virkelig valgt at gå all-in.

Hvide og lyse farver er altid et sikkert valg, når man skal indrette sit hjem, hvad endten det handler om vægfarver eller valg af køkken og bad.

Det har længe været moderne at male en enkelt væg, men særligt når det gælder boligens dyre rum såsom køkken og bad, kan vi have en tendens til at gå efter det sikre valg.

Jeg er selv tilhænger af den skandinaviske stil, for med et klassisk/neutralt “lærred” kan man skeje lidt mere ud i forhold til møbler mm. Men når det så er sagt, så skal man også turde at turde, for det kan give en fantastisk dynamik og personlighed til indretningen, hvis man tør at vælge utraditionelt.

Badeværelse indretning
Klassiske klinker i målene 15 x 15 cm får et mere dynamisk udtryk ved at blive sat forskudt.

Badeværelset, som jeg her har valgt at fremhæve, er virkelig modigt og mindre kan bestemt også gøre det. Selvom du ikke lige ønsker et lyserødt badeværelse, så er der stadig meget inspiration at hente fra dette badeværelse. Det være sig i forhold til belysning, opsætning af klinker, vask og amaturer og pynteting.

Læs også: Før/Efter – Nyt liv til gammelt badeværelse

Belysningen skal naturligvis opfylde et funktionelt behov, men derfor kan den jo sagtens være både kreativ og anderledes. Lamperne i dette badeværelse minder lidt om belysningen ved et sminkebord, men oversize-pærene giver lige en ekstra dimention. Ved valg af vask og amaturer er jeg stor fortaler for, at man både vælger noget, der passer til boligens øvre indretning, samt en stil svarende til boligens alder. Dette giver et mere harmonisk og færdigt udtryk.

Badeværelse indretning
Et spejl i et anderledes format
Indretning af badeværelse
Fine dertaljer i form af billeder, sterinlys, planter og sæbedispensere.

Læs også: Hvidt badeværelse men spændende fuger

Husk også de små detaljer såsom flotte sæbedispensere, planter, hylde med f.eks. parfumer, kunst og håndklæder. Og tænk på at gemme de knap så pæne ting væk f.eks. tandpasta og tandbørster 🙂

Author Reviews

 • 0 Point / 100 Point


Leave Comment

4 Kommentar(er)

 • Christian says:
  08/05/2020 at 09:34 Reply

  Den løsning der er da næsten “Go bold or go home”. 🙂
  Personligt ville jeg ikke turde tage chancen og prøve lignende løsning af. Det ville virkelig tricker min OCD.


 • Malene says:
  09/29/2021 at 13:08 Reply

  Jeg er, som du, også mest tilhænger af det lidt neutrale skandinaviske look, som så kan spices up. Det tror jeg hovedparten af os er, så det vi er vant til at se, er netop også det udtryk, og derfor tror jeg også at vi især imponeres/overraskes når vi ser et badeværelse, som dette, som stikker ud. Jeg bliver også selv facineret, når jeg ser noget så anderledes, og kan godt få lyst til skabe det samme derhjemme. Men for mig er de store ting i hjemmet ligesom en taovering, jeg skal være sikker på, at jeg også er glad for det om 10 år, ellers er omkostningerne ved det for store 🙂


 • TUPO says:
  01/27/2023 at 14:24 Reply

  Wow, det er virkelig flot og unikt badeværelse.

  Der er virkelig sat personligt præg på.


 • janus says:
  09/29/2023 at 12:25 Reply

  Fedt… og meget unikt badeværelse….. men tør nok ikke 😀


Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig