SÅDAN INDRETTER DU SOVEVÆRELSET


16 shape Mar

Vi bruger omkring 1/3 af døgnet i vores soveværelse, og selvom vores øjne er lukkede det meste af denne tid er indretningen af soveværelset uendeligt vigtigt.

Ifølge er der 5 ting, der er vigtige at have for øje i forhold til indretningen af et soveværelse.

Undgå pangfarver
Vælg rolige og lyse farver.  Lad gerne den hvide vægfarve få et knæk af gråt, gult eller brunt og kombinér gerne med én væg i en dyb, mørk og rolig farve. Du kunne f.eks. være mørk mos- eller armygrøn, koksgrå eller mørkeblå. Vælg væggen bag sengens hovedgærde – det er giver en god, rolig base.

Boliginspiration til soveværelset
Fra www.bobedre.dk

Boliginspiration til soveværelset
Fra www.blog.bettinaholst.dk

Boliginspiration til soveværelset
Fra www.bobedre.dk

Undgå rod
Rod stresser så sørg for, at dit soveværelse ikke er et opbevaringsrum eller roder med tøj/vasketøj. Vælg ét stort skab, hvor alt kan opbevares i stedet en masse småopbevaring.

Boliginspiration til soveværelset

Undgå for mange overflader
Tænk i lange linjer, rene overflader og hygiejne. Lad skabet gå fra væg til væg og fra gulv til loft. Undgå tøjstativer og åbne hylder, der samler unødigt meget støv og ser rodede ud.

Boliginspiration til soveværelset
Fra www.iboligen.dk

Boliginspiration til soveværelset
Fra www.coloramaboligdromme.com

Skabsvæg i soveværelset

Vælg tekstiler i dæmpede farver
Vælg sengelinned, sengetæppe etc. i dæmpede farver og eventuelt en enkelt ting i en stærk farve. Det skaber rolige omgivelser for din søvn. For mange farver kan virke forvirrende. Reglens undtagelse: Er du meget farveglad, kan du vælge at have mange, stærke farver sammen, blot du sørger for at de kontrastmæssigt spiller godt sammen og evt. omgives af større flader i mere neutrale farver.

Boliginspiration til soveværelset
Fra www.boligmagasinet.dk
Soveværelset

Soveværelset
Fra www.hay.dk

Hold rummet trygt
Åbne arealer er indbydende, men husk, at du i dit soveværelse skal finde tryghed, ro og fred til din søvn. At kunne lukke sollys ude, lukke døren til store, åbne fællesarealer og at kunne overskue rummet er vigtigt.

Kilde


Leave Comment

2 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig