MULTIFUNKTIONELT KØKKENUDSTYR


14 shape Apr

ALL-IN-ONE: Zone PEILI er en multifunktionel skåleserie i et smukt design. Se hvordan du kan bruge dette lækre køkkenudstyr, og deltag i konkurrencen om at blive den heldige vinder af 4 skåle til en værdi af 699 kr.

* Dette er en 100% oprigtig produktanmeldelse. Jeg har selv udvist interesse for produktet, hvorefter jeg har modtaget det som gave.

Er det småt med pladsen i dit køkken? Er du træt af at have en stor opvask? Vil du gerne kunne dække et indbydende middagsbord selv i hverdagen?  Vil du gerne spare penge?



køkkenudstyr

Med fare for at lyde som en reklame 😉 , så er disse skåle rent faktisk løsningen på det hele. Jeg har selv netop lige fået fingrene i dem, og de er virkelig ret geniale. Derfor har jeg i samarbejde med Zone stablet en lille konkurrence på benene. Læs mere om konkurrencen nederst i blogindlægget.

All-In-One: Det kan skålene…
– Multifunktionelle
– Pladsbesparende
– Moderne farver
– Enkle og stilrene
– Nemme at rengøre og tåler opvaskemaskine
– Solide

       køkkenudstyr
Dejligt med lidt farve til mit hvide bord 🙂 Jeg har her brugt låget fra min store skål som bakke, men det kan også bruges som f.eks. kagefad eller til at sætte kaffekruset på.

Jeg må indrømme, at når det kommer til indretning er det gerne mit køkkenudstyr, jeg nedprioriterer. Det står jo alligevel bare inde i et skab og bliver mest kun set af mig selv. Men jeg faldt for disse skåle, da jeg med dem slår flere fluer med ét smæk. At skålene både kan bruges til tilberedning, servering og opbevaring samtidig med, at de har et minimalistisk og tidløst design, er fantastisk 🙂 Og som bonus får man optimeret pladsen i sit køkken og sparer penge, idet man nu ikke skal have et hav af forskelligt køkkenudstyr stående…og ja så er der også mindre opvask!

Ja jeg roser skålene til skyerne, men et lille minus er dog, at de sammenlignet med tupperware fylder mere i køleskabet og ikke kan gå i mikrobølgeovnen…MEN så kan de alt det andet 🙂

køkkenudstyr
I skålen til venstre har jeg lavet en lækker tabbouleh. Jeg laver gerne en stor portion ad gangen, så det er smart, at man bare kan lægge låget på og sætte den i køleskabet. Det er noget nemmere end at skulle til at grise en tupperware til eller dække den med folie 🙂
køkkenudstyr
I skålen på 9 liter har jeg lavet en portion koldhævede grovboller, som har stået natten over i køleskabet fint tillukket med det medfølgende låg.


køkkenudstyr

Zone PEILE – serien består af følgende:
– 0,25 L til 70 kr.
– 1 L til 200 kr.
– 4,5 L til 350 kr.
– 9 L til 500 kr.

Alle størrelserne fås i farverne black, cool grey, warm grey, cactus og powder.

køkkenudstyr
Her har jeg brugt dem til salt, snacks og frugtsalat.

Se hele serien og alle de andre spændende produkter på Zones hjemmeside. Nærmeste forhandler oplyses hos Bovictus på telefon + 45 86 60 25 30

KONKURRENCEN
Vind Zone PEILI til en samlet værdi af 699 kr.!

Sættet består af:
1 stk. 4,5 liter i warm grey
1 stk. 1 liter i warm grey
1 stk. 0,25 liter i warm grey
1 stk. 0,25 liter i powder

Sådan deltager du…
Gå ind på BlogOmBolig´s facebookside. Like dette blogindlæg og skriv en kommentar (f.eks. Hvad vil du bruge skålene til?
Hvilken størrelse og farve kan du bedst lide?
Hvad synes du om blogindlægget?)

Jeg trækker vinderen d. 21.04.16 😉


Leave Comment

2 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig