MIT LIV SOM IVÆRKSÆTTER


27 shape Aug

Vi mennesker er jo lidt nysgerrige ik’ sandt?  Så måske I også kunne tænke jer at vide lidt mere om mennesket bag Blog Om Bolig 🙂 Jeg er nemlig netop blevet interviewet af Klar Parat Firma, som udbyder kurser indenfor iværksætteri, hvor jeg skulle fortælle om mit liv som iværksætter.

Mit interview (kopi fra Klar Parat Firma)

Mød Tine Krøyer, som har Blog om Bolig (en iværksætters ugehøjdepunkt)
Tine er verdens sødeste menneske, og måske det mest ydmyge. Hendes Blog om Bolig har bl.a. vundet en award som top 25 Blog’s i DK om indretning, og hun har mere end 3500 følgere bare på Facebook indenfor hendes nicheområde. I dag er det hendes ugehøjdepunkt vi hører om:

Tine Krøyer, Blog om Bolig, www.blogombolig.dk

“My work is my passion!

Det lyder måske som en kliché, men det var, hvad der skete for mig, da jeg tog springet og blev selvstændig.

Blog Om Bolig forener nemlig min uddannelse inden for sprog og international erhvervskommunikation med min passion for indretning og design. Jeg kan nu bruge min viden om kommunikation, branding og markedsføring inden for et område, hvor jeg har hjertet med mig, og det er en daglig motivationsfaktor. Udover at blogge arbejder jeg også som indretningskonsulent og illustrator.

Højdepunktet i denne uge har været designmessen Formland, hvor jeg var på jagt efter nye forretningsforbindelser samt inspiration til efterårets boligtrends. Det var en spændende udfordring. Der er hård konkurrence inden for mit felt, så det handler virkelig om at skille sig ud. Derfor har jeg haft travlt med at lave visitkort, som udover at indikere, hvad Blog Om Bolig står for, også var anderledes nok til ikke bare at forsvinde i mængden. Og hvor bliver man bare glad, når ens anstrengelser giver pote! ”

klarparatfirma.dk kan du læse flere interviews med iværksættere.


Leave Comment

0 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig