KUNST – SYMBOL PÅ LIVET


03 shape May

For mig skal kunst kunne mere end blot at pynte i hjemmet. Det skal også kunne mærkes i den forstand, at det skal sætte nogle tanker igang.
Til min niece’s konfirmation lavede jeg denne tegning.

Kunst

Tegningen hedder “Springet”, og jeg vil her kort komme ind på, hvad jeg har tænkt med tegningen.

Den er naturligvis en illustration af, at man som konfirmant træder ind i de voksnes rækker (fra lille bowle til stor bowle), men den rummer også meget andet. Glasset i den lille bowle er revnet og vandet er begyndt at løbe ud. Dette skal tolkes som de problemer/udfordringer, man møder i livet, men at man med vilje og mod sagtens kan springe væk fra dem. Vandet i begge bowler er i røre, idet man aldrig kan vide, hvad dagen dvs. livet bringer.

kunst

Jeg vil meget gerne høre, hvad du kan tolke ud af tegningen…det er altid skønt med lidt feedback 😉


Leave Comment

2 Kommentar(er)

  • Charlotte says:
    05/15/2016 at 14:01 Reply

    Sikke en fin blog du har, jeg har straks meldt mig som følger på bloglovin. :o)
    Meget flot tegning, jeg er sikker på at din niece blev glad for sådan en personlig gave. Jeg tolker revnerne i bowlen som, at tiden/ livet er kort og man skal få så meget ud af det som muligt.
    sælger du dine tegninger?


Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig