INTERIØR I AKRYL


03 shape Feb

Interiør i akryl hitter! Det giver en fin lethed i indretningen, hvad enten det er et minimalistisk eller et mere funky udtryk, du ønsker. Se bare disse unikke designs til for eksempel kontoret og teenageværelset.

Jeg er vild med interiør, der er personligt og anderledes, og de fine produkter fra dndc.eu, falder på fineste vis inden for denne kategori. Med de unikke laserskårede produkter kan du med et lille arkitektonisk hus bevare mindet om din yndlings-metropol eller pryde børne- og teenageværelset med en smuk samling vilde dyr.

Interiør i akryl

En af egenskaber ved akryl, som jeg virkelig værdsætter, er den måde, hvorpå den reflekterer sollyset og kaster fine skygger. Så hvis ikke du har det i nærheden af sollys, så overvej belysning, for det er virkelig smukt.

laserskåret hus

Jeg er faldet pladask for de fine og nærmest arkitektoniske små huse, som repræsenterer en berømt metropol. Pt. kan du vælge mellem følgende storbyer: Amsterdam, Beijing, København, Manhattan, New Delhi og Paris. Hver by kan bestilles med forskellige farver akryl, så du nemt kan få det til at passe ind i din øvrige indretning.

interiør i akryl

Både metallet og akrylet er laserskåret. Metallet illustrerer en byplan med både gader og vand for den enkelte by. På den måde bliver produktet en crossover af design og arkitektur. Udtrykket er både abstrakt og grafisk, og det ser virkelig hyggeligt ud med de farvede skygger, huset kaster. For mig er det en helt lille kunst-souvenir 🙂

akryl

20 % på vilde dyr i akryl
Fra samme firma kan man også få vilde dyr i laserskåret akryl. Jeg tænker, de vil se virkeligt fede ud på børne- eller teenageværelset 🙂 Du kan se alle de forskellige dyr her.

dyr i akryl

I hele februar kan du ved at bruge koden ”DNDCWILD” få 20% på hele WILD-serien, så det er nu fødselsdags- eller julegaven skal købes…

dyr i akryl

På deres facebookside kan du endvidere holde dig opdateret om nye produkter mm.


Sponsoreret blogindlæg
De produkter, jeg vælger at reklamere for på min blog, er nøje udvalgt. Det betyder, at jeg kun skriver om produkter, jeg selv personligt kan stå inde for, og som passer til BlogOmBolig’s univers. 


Leave Comment

0 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig