HEMMELIGT NØGLEBRÆT/SMYKKESKRIN


06 shape Apr

Nem, diskret og dekorativ opbevaring til dine smykker og nøgler. Dette alternative nøglebræt eller smykkeskrin er tilmed tyverisikret!

 

Dette smarte trick er virkelig en alt-i-en løsning. På en nem, dekorativ og billig måde får du en anvendelig og overskuelig opbevaring til dine smykker eller nøgler samtidig med, at det nok ikke er det første sted en indbrudstyv kigger, hvis uheldet skulle være ude 😉

Det er et ret simpelt lille diy-projekt. Start med at finde en ramme, som har en god dybde på bagsiden. Det kunne foreksempel være denne fra Ikea,  som fås i flere størrelser alt efter, hvor meget du skal have plads til. Dernæst skal du bruge kroge og hængsler.

nøglebræt

Vælg kroge, der passer til væggens konstruktion. Du kan altid få vejledning i et byggemarked. Køb ligeledes to små hængsler. Vær opmærksom på skruernes længde i forhold til rammens tykkelse.

Ved dette eksempel fungerer rammen som et skjult nøglebræt. Hvis du derimod vil bruge det til at få et overblik over dine ringe, halskæder mm. overvej da evt. små søm i stedet for kroge. Lad sømmet peger lidt op mod loftet.

nøglebræt

Du kan få plads til flere nøgler end ved et ‘rigtigt’ nøglebræt, som ofte koster en del. Samtidig er det nemt at holde orden og finde sin nøgle.

magnetmaling magnetisk folie

Overvej at male bagsiden af rammen med magnetmaling eller påsæt selvklæbende magnetisk folie. På den måde kan du holde styr på vigtige kvitteringer, klippekort til bussen osv.  Det kan nemt gøres mere elegant, end det er ved dette eksempel 😉

smykkeskrin

Det er lidt ligesom en skabslåge, man åbner og lukker. Er det ikke bare genialt.?!

Til slut mangler du kun at vælge et fint motiv, du vil indramme 🙂

Kilde

Forslag til motiv
Måske du i denne sammenhæng kunne være interesseret i en af mine illustrationer 😉 Hvis ja, så kontakt mig på tine@blogombolig.dk

4) Svampe
Svampe, tusch, A4, 210 kr.
Tine Krøyer
Modstand, blyant, A3, 250 kr.
Betydninger: Rodnettet gør træer modstandsdygtige. Ligeledes skal vi være stærke i livets storme for at nå vores mål. Rodnettet er vores familie og fortid.
5) Ørneflugt
Ørneflugt, tusch, A3, 250 kr.
3) Sidste skrig
Sidste skrig, tusch, A4, 190 kr.
Tine Krøyer
Øgleøje, blyant, A4, 210 kr.
2) Den troskyldige sjæl
Den troskyldige sjæl, papirklip, A3, 250 kr. Handler om, hvordan vi som mennesker til tider skjuler vores sjæl bag “masker”.
1) Den troskyldige sjæl
Den troskyldige sjæl, papirklip, A3, 250 kr. Handler om, hvordan vi som mennesker til tider skjuler vores sjæl bag “masker”.

Om mig som illustrator
Inspirationen til mine tegninger henter jeg i naturen og den menneskelige psyke. Jeg er vild med det kontrastfulde og fotografiske, og jeg ynder enkeltheden og stramheden ved det sort/hvide motiv.

 


Leave Comment

0 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig