FØR & EFTER: ET RÅT KØKKEN


21 shape Jul

Køkkenet var ikke uden udfordringer, og der manglede lige det sidste, inden det blev til et maskulint og industielt madværksted.

Mest iøjenfaldende var det slidte vinylgulv,  vinduets manglede finish og den manglende hygge, så man føler sig inspireret til at lave mad.

Køkken makeover

På den modsatte væg var der allerede hvide fliser, og derfor passede metrofliserne flot. For at fremhæve fliserne, give kontrast og samle rummet, er resten af væggen malet mørkegrå. Det gule pliségardin, samt fronten på metalskabet står flot til de grå/blå toner.

Køkken makeover
Metalskabet er fundet på DBA. Krusene er fra Notre Dame. Lampen er fra Trævarefabrikernes Udsalg. Fliserne, som er sat op med sorte fuger, hedder Biselado og er fra Evers. Væggen er malet med R40 Torden i glans 10 fra Dyrup og det sennepsgule pliségardin er fra Faber.

Det er ikke altid sådan ligetil at skjule rør, og særligt ikke, hvis du bor til leje. Men ved at male dem sorte, er de blot blevet en del af den øvrige indretning. Armaturet, rørene, metalskabet og fliserne er alle med til at give køkkenet personlighed og understrege det industrielle udtryk.

Køkken makeover
Rørerne er malet med farven Solsort i glans 50 fra Dyrup. Skamlen, som har fået sorte ben, er fra Trævarefabrikernes Udsalg.
Køkken makeover
Armaturet er fra Ikea. Vasken af sort granit er model Nemo N-100 fra Schock. Den praktiske laminatbordplade er fra Bauhaus, mens de grå porcelænsgreb er fra retrovilla.dk
Køkken makeover
Der er brugt gamle frugtkasser som hylder, som giver rummet varme.

Succeskriterierne for forvandlingen er…
– at holde sig til en bestemt farvetone
– at vælge én farve, der skiller sig ud
– brugen af træ, som giver varme
– fastholdelse af det industrielle som stilart
– funktionalitet
– ingen rod – tingene har fået sin plads

Kilde: boligliv.dk


Leave Comment

1 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig