ET MODIGT KØKKEN


13 shape Sep

Personligt – Kontrastfuldt – Kreativt – Modigt

Nyt og gammelt, lyst og mørkt, stilrent og personligt. Dette spændende køkken har virkelig lidt af det hele.
Det er dyrt at få nyt køkken. Derfor er det mit råd at vælge noget tidløst, og så i stedet lege med de billigere og lettere udskiftelige elementer i indretningen. For et hvidt køkken behøves bestemt ikke at være kedeligt eller upersonligt eller ligne noget fra et Bo Bedre magasin.

Læs også: Før & efter – et råt køkken

Så tænk kreativt, når det kommer til lamper, maling, skærebræt, skåle, viskestykker osv. 🙂

Køkken
Den mørke blågrå farve er fra Dyrup og hedder Kul. Nuancen fra malingen går igen i de smukke lavastensfliser fra Made a Mano.
Køkken
Den blå farve går igen i plisségardin, billeder og vaser, og hermed opnås en balance i rummet. Bemærk den finurlige barstol, som er fundet på lauritz.com. Hvor er det forfriskende at se et modigt valg og ikke bare klassikeren fra Hay.
Tehætter
Find ting i mindre butikker for at få et mere unikt hjem. Tehætterne her fra Arkitektskolens Julemarked.

Læs også: Muuto “The Dot” i køkkenet.

Viskestykker
Viskestykkerne hænger jo fremme, så hvorfor ikke gøre lidt ektra ud af dem?! Disse er fra Irma, mens stropperne er bånd fra Handler.
Opbevaringsglas
Super flotte apotekerglas  samlet på en bakke fra Hay. Jeg havde dog nok droppet maskingtapen…glassene er jo så flotte i sig selv.
Diy opslagstavle
Fine og dekorative diy opslagstavler og huskesedler. Materialerne er en krydsfinérplane med elastikbånd, to malede træplader (den ene med tavlelak) og bordskåner i henholdsvis marmor og kork.

Læs også: Huskeseddel i tavlelak

Vandhane køkken
Diy reol
“Reolen” her består af gamle rå skuffer, og er et godt eksempel på, at man kan få meget ud af lidt 🙂 Find lignende på loppemarkeder, antikvitektsbutikkker eller dba.dk

Kilde


Leave Comment

0 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig