DIY DAYBED – SKRÆDDERSYET TIL DIT HJEM


12 shape Mar

Drømmer du om en daybed men er lidt nærig, for helt billige er de jo ikke? Her får du en utrolig nem vejledning til en rå diy daybed, som kan skræddersys til dit hjem.

Udvalget af daybeds er lidt en jungle, og så er de bestemt heller ikke helt billige. Selv vil jeg gerne have en, der er lidt rå i udtrykket og samtidig skal den være forholdsvis neutral, således at det ikke bare ligner, at der står en seng i stuen.

diy daybed

Denne diy daybed har et lækkert nordisk og industielt udtryk, og så kræver den ikke den vilde håndværksmæssige snilde 🙂 Et andet plus  udover prisen er selvfølgelig, at med en diy daybed kan man tilpasse størrelsen, så den passer til rummet.

SÅDAN GØR DU!
1. Udregn hvor mange brædder, du skal bruge til din diy daybed. Husk at der skal være mellemrum mellem dem, så madrassen kan ventileres. Ved denne diy daybed er mellemrummet 12 mm. Tjek eventuelt forskellige mål på madrasser, hvis ikke du gider at skulle til at lave én i specialmål.

2. Find nogle fine brædder. Vælg eventuelt lærketræ, da det er robust og billigt. Har træet ikke nøjagtig den farve, du ønsker, kan du altid bejdse/male det.

daybed ben

3. Her fungerer de to lodrette brædder som ben, men jeg vil modsat denne diy daybed vælge nogle mere robuste ben eventuelt i form af en bjælke eller store møbelhjul, der kan låses.

daybed med opbevaring

4. Vælg en madras, der både i bredde og længde er lidt mindre end selve sengen. Dels ser det pænt ud, og så er der plads til for eksempel magasiner. Hvis du har valgt en madras i special, findes der forretninger, der kan skære en skummadras og sy et betræk, hvis du ikke selv gider 🙂

5. Jeg er klart fortaler for et aftageligt betræk, så det kan vaskes. Ligeledes synes jeg også, det er pænest med et betræk fremfor for eksempel et sengetæppe, som ligger og krøller. Lad dig vejlede i stofforretningen, så du får et betræk med høj slidstyrke. Vælger du et stof i en neutral farve, kan du altid nemt variere udtrykket med forskellige puder.

madras til daybed
diy daybed
daybed

Det var det 😉 God fornøjelse!

Kilde


Leave Comment

2 Kommentar(er)

 • Julie says:
  05/07/2018 at 21:02 Reply

  Hej,
  Hvilken bejdse har du brugt her ?
  Jeg vil rigtig gerne ha lige præcis den farve ☺️
  Mvh Julie


 • test says:
  03/30/2021 at 08:52 Reply

  Click the button to demonstrate line-breaks in an alert box.

  Try it

  function myFunction() {
  alert(“Hello\nHow are you?”);
  }


Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig