BOLIGREPORTAGE – RENOVERET 60’ER-HUS


22 shape Sep

Det funktionelle 60’er-hus fik en nænsom opgradering. Husets stil og sjæl er bevaret samtidig med, at huset er blevet moderne, lyst og venligt.
Jeg er draget af forvandlingsbilleder 🙂 Det er simpelthen utroligt, hvad man kan opnå ved tit forholdsvis få midler. Og jeg tager hatten af for de mennesker, der har denne forestillingsevne og tør at kaste sig ud i det.

60'er-hus renovering
Den gamle carport blev revet ned, og der blev bygget en ny + en tilbygning. Både tilbygningen og carporten er beklædt med sort træ, hvorfor vinduer og døre derfor også er malet sort. Jeg synes kun, at det er flot, at man kan se, at det er en tilbygning, og rent praktisk er det nok også umuligt at finde samme gule mursten. Forhaven har også fået en opdatering. Personligt havde jeg nok valgt græs i stedet for grus, men jeg er vild med de aflange trædefliser.
60'er-hus renovering
Indenfor er der foretaget nænsom renovering inden for en overskuelig økonomisk budgetramme. Huset har fået nyt køkken vendt mod haven. Hvid maling på profilbrædderne i loftet og en ændring af væggenes placering i køkken og stue har givet huset lys og luft og plads.
Træterrasse
Smuk detalje at integrere træet i terrassen.
Sort køkken
Køkkenet blev udskiftet, og den bare endevæg, som før var klistret til med skabe, får køkkenet til at virke større.
Alrum/spisestue
De sorte bjælker er et levn fra 60’erne, og hvor det bare godt, at det er bevaret, for det indrammer rummet på bedste vis. Bemærk endvidere, hvordan møblerne og lamper ligeledes er 60’er inspireret. På den måde er der sammenspil mellem eksteriør og interiør.
Stue med rumdeling
I stuen er der sat en væg op som rumdeler, som skaber et rum i rummet. Den lange væg-til-væg bænk er et hyggeligt sted at slænge sig.

Kilde: danskeboligarkitekter.dk


Leave Comment

2 Kommentar(er)

  • Lucas says:
    02/06/2016 at 00:57 Reply

    Virkelig fin side du har opbygget. Jeg er selv vild med bolig og indretning. Du får lige min hjemmeside, hvis du har lyst til følge min blog. www. parkett.dk


  • Kim Jensen says:
    11/19/2017 at 15:03 Reply

    Flot hjemmeside om renovering. Det er flotte billeder og det er godt nok også flotte og gennemførte ændring. Jeg er særlig imponeret over facaderenovering på billede 2 og 3. Jeg kan se at de både har fået nye vinduer og tag.. flot resultat!


Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig