BOLIGDRØMME I BEVERLY HILLS


04 shape Jun

Jeg er netop kommet hjem fra 1½ måneds roadtrip i USA, hvor jeg selvfølgelig også var et smut forbi Beverly Hills og kigge på kæmpe-villaer 🙂

Selvom sådanne villaer er svært opnåelige, er der stadig meget inspiration at hente. Så tag et kig på nedenstående billeder, hvor jeg fremhæver væsentlige detaljer, man kan have i baghovedet i forhold til sine egne boligdrømme.

Villa i Beverly Hills USA
Gør noget ud af din forhave. Symetrien i såvel arkitekturen som forhaven brydes ved at have beplantning i variende højder.
Villa i Beverly Hills USA
Moderne og enkelt. Bemærk sammensætningen af forskellige materialer.
Villa i Beverly Hills USA
Enkelt og minimalistisk i stil med vores funkisvilla. Den stramme kvadratiske arkitektur brydes ved hjælp af beplantning i varierende højder.  Bemærk at det udelukkende er palmer/træer, hvilket giver ro og bevarer enkeltheden.
Villa i Beverly Hills USA
Det romantiske “Desperate Housewifes” lignende hus, som dog brydes smukt ved at have en fasade, der er beklædt med natursten.
Villa i Beverly Hills USA
Kunstnervillaen. Her har man ikke været bange for at skille sig ud. Jeg synes, det er dejligt, at man har turdet at vælge et så personligt og unikt udtryk, selvom der dog er der visse ligheder med Gaudí 🙂
Villa i Beverly Hills USA
Dette er bestemt et tag man lægger mærke til! Det ellers ret klassiske hus har dermed fået et unikt udtryk. Umiddelbart ligner det, at taget er beklædt med cedertræ; et materiale, der også har fundet sin vej til Danmark.
Villa i Beverly Hills USA
Meget symetrisk og i manges øjne måske også lidt stift, men i hvertfald giver det et roligt udtryk. Symetrien brydes dog ved at indkørslen er fra venstre.
Villa i Beverly Hills USA
2-i-1 huset. Det ligner, at to vidt forskellige huse er sat sammen…måske en tilbygning…
Villa i Beverly Hills USA
Mexicansk inspireret hus. Igen er det flot vedligeholdt. Der er udelukkende brugt kaktusser (to forskellige), som gør at stilen bevares, og at det ikke kommer til at virke rodet.
Villa i Beverly Hills USA
Huset her har noget sydtysk over sig. Beplantningen er tæt op af huset, og derved er huset snarende end forhaven i centrum.

 


Leave Comment

0 Kommentar(er)

Leave Reply

Do you want to write something?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

All you need is Design

Copyright @ BlogOmBolig